photography:portraiture:event:wedding

wedding month


haha…been quite a long time since the last time I’ve updated my blog eh huhu.. umm..bosan la tulis lam B.I haha…okeh, lani kita tulis lam loghat utara la, bes sikit.. minggu ni memang agak sibuk sebab ada banyak aktiviti wedding nak kena cover.. baru-baru nie ada wedding kenalan keluarga dkat kuala ketil (kat umah arwah tok wan aku ja) dan dengan terhormatnya aku dah dibagi kepecayaan untuk mendokumentasikan seluruh majlis.. haha..ni lah peluang nak tunjuk aku leh wat..so, apa hasil dia? ni ha..kita preview sikit:

ni lak antara design photobook yang aku da siapkan:

untuk panduan..buku ni ukuran dia 12inci x 24inci nak dekat saiz A3

pada yang berminat skang ni kita ada promosi terhebat!! haha.. pakej dia camni:

1 hari sesi hari bersanding
2 jam++ sesi outdoor
photobook 20 muka surat
gambar unlimited
cd softcopy
free gambar yang da di edit

total: RM900
nak nego? trai la..kot la dapat hadiah misteri..huhu
untuk pertanyaan, hubungi saya di: 0174121781

Advertisements

One response

  1. siti miskhali

    puas hati sangat..

    November 23, 2010 at 12:27 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s